Matkailu

Maatilamatkailua Marttilassa!

Kylämäen Hevostila Marttilassa keskellä kauneinta Varsinais-Suomea, puhtaan luonnon äärellä maaseudun rauhassa, tarjoaa maatilamatkailua ympäri vuoden Suomenhevosen seurassa.

Kylämäen Hevostilalle on helppo tulla joka suunnasta; sijaitsemme  perinteikkään Hämeen Härkätien varrella, vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Turusta. Helsingistä ja Tampereelta tänne ajaa noin puolitoista tuntia.

Tarjoamme monipuoliset palvelut niin yksityis- kuin yritysasiakkaille, aktiviteetteja etsiville perheille ja kaveriporukoille, kuin myös rauhaa ja hiljaisuutta kaipaaville henkilöille. Tilallamme on tarjolla jokaiselle jotakin – tärkeintä meille on asiakkaittemme täysi tyytyväisyys ja toiveiden huomioon ottaminen.

Meiltä saatte tasokkaat juhla- ja tilausravintolapalvelut sekä kokous- ja ryhmätyöpalvelut, hevosaktiviteetteja unohtamatta.

Korkealla Kylämäellä sijaisee moderni luhtiaitta, jonka kahdesta kerroksesta avautuvat näkymät hevostilan yli. Luhtiaitassa on kahdeksan viihtyisää kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuodemahdollisuus. Yöpymisen hintaan kuuluu aina kattava aamiainen hevostilan tilausravintola Unkissa.

Luhtiaitta on mahdollista varata kokonaan isomman seurueen käyttöön esimerkiksi häiden tai kokouksen yhteydessä, myös yksittäiset yöpymiset järjestyvät jouhevasti. Tilauksesta järjestämme lisävuoteet valmiiksi tai koristellemme esimerkiksi hääsviitin.

Kylämäen hevostila on myös erinomainen tukikohta ja yöpymispaikka retkeillessä Marttilan korven eräreitistöllä. Eräreitistön kaksi lähtöpaikkaa ovat molemmat muutaman minuutin ajomatkan päässä Kylämäestä ja tarvittaessa kokkimme pakkaa patikkaretkelle maistuvat eväät mukaan.

Marttilan korvessa tutustut upeisiin lähes koskemattomiin maastotyyppeihin, kuljet pitkospuilla ja tutustut vaikka Lotikon kellariin, jossa haltian kerrotaan kerran väijyneen nuoria neitoja. Alueella on myös erilaisia museoita ja vapaa-ajan aktiviteettejä vaativaankin makuun.

Kysy tarjousta  Elinalta puh. 044 484 5800