Leirit ja kurssit

Kylämäen hevostilalla järjestetään vuosittain kymmeniä leirejä ja -kursseja kaikenikäisille, niin vasta-alkajille, kuin pidemmällekin ehtineille.

Tapahtumista ilmoitetaan Facebook-sivuillamme ja verkkokaupassamme.

Mikäli sinulla on porukka kasassa, ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva kurssi tai leiri!

                                                                                                                  info@unki.fi tai P. 044 484 5800/Elina

                                                     Tulevia tapahtumia 

Heinäkuun 2023 ratsastusleirit Kylämäen Hevostilalla

Tervetuloa maastopainotteisille leireille Marttilan vehreisiin maalaismaisemiin! Hevosemme ovat reippaita ja kilttejä suomenhevosia, perusratsastuksen  opetusmestareita  ja maastoilun ammattilaisia. Leirimme ovat suunnattu jo aiempaan ratsastuskokemusta omaaville aikuisille. Tiedustele kesäkuun erilaisia lasten ja nuorten hevosleirejä. Tule yksin, kaksin, yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa! Leirit järjestetään, kun on vähintään 4 osallistujaa per leiri.

Leiripaketit

  • 3pv paketti hinta 400€ pe-su 30.6.-2.7.
  • 4pv paketit hinta 550€ ma-to 10.7.-13.7. ma-to 24.7.-27.7.
  • 5pv perheleiri hinta 800€ ma-pe 17.7.-21.7. (sis. ratsastustunteja ja maastoilua yht. 12h ja lisäksi muuta lapsiystävällistä ohjelmaa.)

Hintaan kuuluu täysihoito majoitus kahdenhengen huoneessa 7h ratsastusta (3pv leiri) 9h ratsastusta (4pv leiri) kokonaistuntimäärä sisältää yhden ratsastustunnin ja puolipäiväretken picnic-lounaalla. Maastoilun lisäksi on mahdollisuus ottaa ratsastustunteja erillisestä maksusta tai vaihtaa osa maastoista ratsastustunteihin. Sovittavissa erikseen.

Kysy myös omatoimista mökkimajoitusta!

info@unki.fi tai puh.044 4845800

Ratsastusjousiammunnan alkeiskurssi 5.5.2023 klo 17–20

Kurssi sopii lajia ennen kokeilemattomille aloittelijoille sekä myös ”uusvanhoille” eli lajin pariin palaaville, jotka haluavat aloittaa rauhallisesti alusta uudestaan tai kaipaavat muuten kertausta. Kurssi sopii myös junioreille perusratsastustaidot omaaville yli 10-vuotiaille ratsastajille.

Lyhyellä ja ytimekkäällä iltakurssilla pääset harjoittelemaan lajissa käytettäviä ammuntatekniikoita turvallisesti, ergonomisesti ja hauskasti, sekä sen jälkeen kokeilemaan/treenaamaan lajia myös hevosen selästä käynnissä, ravissa ja laukassa, oman ratsastustaidon mukaan sekä innon mukaan!

Kurssilla käytössä ihastuttavan kiltit ja varmat suomenhevosemme sekä hulppea 80 m maneesi tai kelin salliessa täyspitkä ulkorata luonnon kauniissa maisemissa. Opettajana kurssilla toimii lajin Suomen pioneereja, positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Kurssille voi osallistua myös omalla, lajiin soveltuvalla hevosella. Kurssin hinta 95 € / henkilö. Mukaan mahtuu 10 nopeinta, joten varaa paikkasi heti!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut info@unki.fi tai puh. 044 4845800 / Elina Kylämäki tai Opettaja Katariina Cozmei kata@iberico.fi

AT-Ratsastuspilates istuntakurssi 4.6.2023 klo 9

Haluatko kehittää istuntaasi ja löytää ratkaisuja ongelmiin ratsastuksesta? Hyvä istunta ohjaa hevosta, sitä häiritsemättä. Lisäksi hyvä istunta varmistaa, että ratsastaja sekä hevonen käyttävät kehoaan oikein ja pysyvät fyysisesti hyvässä kunnossa. Olitpa vasta aloitteleva ratsastaja, tai jo kokenut, Aira Toivolan ratsastuspilatesvalmennus auttaa sinua kehittymään ratsastajana!

Kurssi sisältää: teoriaa, mattopilatesta, kehonhallintaa, istuntavalmennusta, lounaan ja iltapäivän suolaisen. Lisäksi hevosen ja maneesin. Hinta 200 € / henkilö.

Kurssille on mahdollista osallistua myös ilman hevosta, kuunteluoppilaaksi tai omalla hevosella. Minimi määrä kurssin toteutumiselle on kahdeksan ratsukkoa ja maksimi 12 ratsukkoa. Nyt kaikki porukalla mukaan!

Ilmoittaudu Elinalle puh. 044 4845800 tai info@unki.fi

Lasten ja nuorten kesän hevosleirit 2023

5.–9.6. Yleisleiri (taso heC)

12.–16.6. Estepainotteinen leiri (taso heC)

19.–22.6. Lastenleiri 4pv (ikä 8–11 v) Hinta 480e, ei majoitu 400e 

26.6. – 30.6. Testaa kaikkea -leiri

Lastenleiri on suunnattu 8–11-vuotiaille, joilla on jo ratsastuksen alkeet hallussa ja eivät pelkää hevosia. Leiri sisältää ratsastusta taitotason mukaan ja teoriaa, hevosten hoitoa, kärryajelua ja ohjattuja leikkejä ja pelejä, keppihevostelua ja muuta mukavaa puuhaa.

Yleis- ja estepainotteisen leirin taso vähintään heC. Leirit sisältävät mm. hevosten hoitoa ja teoriaa, kärryajelua yms. ja yleisleiri perehtyy koulu- ja esteratsastukseen, maastoiluun yms. ja estepainotteinen leiri perehtyy esteratsastukseen laajemmin käytännössä ja teoriassa yms.

Testaa kaikkea -leiri soveltuu henkilöille, joilla on jo ratsastuksen alkeet hallussa. Leiri sisältää eri lajeja laidasta laitaan ratsain mm. monté, koulu- ja este, maastoilua, jousiammuntaa, kärryajoa yms. ja hevosten hoitoa ja teoriaa.

Kaikki leirit täysihoidolla tilallamme sisältäen majoituksen, ruuat ja ohjatun ohjelman kokeneen ja ammattitaitoisten ratsastuksenohjaajamme ja isosten johdolla. Isoset myös yöpyvät leiriläisten kanssa. Ratsastus ja hevosten käsittely tapahtuu Kylämäen Hevostilan rauhallisilla ja kilteillä suomenhevosilla. Leirin hintaan sisältyy vakuutus osallistujille.

Leirit kestävät maanantaista perjantaihin, paitsi lastenleiri (tiedot yllä) ja hinta täyshoidolla on 580 €/henkilö. Leirille on mahdollista osallistua myös niin, että yöpyy kotona ja vanhemmat hoitavat kuljetuksen päivittäin, tällöin hinta leirille on 500 €. Sisaralennus leirillä 20 €/perhe.

Leiri tulee olla kokonaan maksettu 1.6. mennessä ja varausmaksu 100 € ilmoittautumisen yhteydessä. Leirikirje lähetetään sähköpostitse osallistujien huoltajille.

Ilmoittaudu heti. Paikkoja rajoitetusti. Tervetuloa!

Maksut tilille OP FI78 5258 0920 0034 39/ Kylämäen Hevostila,viesti: osallistujan nimi, varausmaksu 100 € + 480 € (1.6. mennessä)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla tai

Elinalle p. 044 4845 800

Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot heti ilmoittautuessa.

Kylämäen Hevostila, Hallintie 31, 21490 Marttila,  info@unki.fi www.unki.fi

Menneitä tapahtumia

Inspiraatiota talveen Soturipäivästä 23.1.2021

Tervetuloa hevossoturihommien hauskaan maailmaan!

Tällä koko päivän kestävällä kurssilla pääset kokeilemaan makusi mukaan miekkailua, keihään ja seipään käyttöä sekä kurssilaisten niin halutessa myös ratsastusjousiammuntaa.

Käytössämme on Kylämäen hevostilan ihastuttavan kiltit suomenhevoset (painoraja n. 90 kg) sekä hulppea 80 metrinen maneesi. Opettajana kurssilla toimii positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Aloitamme kurssin klo 10 kokoontumalla maneesiin, jossa tutustumme monipuolisesti ja turvallisesti erilaisiin aseisiin maasta käsin, sekä harjoittelemme muutamia perustekniikoita. Sen jälkeen nautimme lounaan ja vatsat pullollaan satuloimme hevoset. Harjoittelemme sekä lajeissa tarvittavaa ratsastusta että aseiden käyttöä ratsain, osallistujamäärästä riippuen yhdessä tai kahdessa ryhmässä. Kurssi päättyy noin kello 17 kahvilla ja jälkipalaverilla, jossa jokainen saa myös kotiläksyjä.

Kurssi sopii kaikille vähintään 10-vuotiaille perusratsastustaidot omaaville ratsastajille. Käytämme kurssilla omaa kypärää. Muistathan covid19-tilanteen: hyvä käsihygienia sekä sopivat välimatkat. Käytössämme on iso Unki-ravintola, jossa melkein jokaiselle on ihan oma pöytä 😉

Kurssin hinta on 140 €, joka sisältää koko päivän opetuksen, hevosvuokran, maneesimaksun sekä tarvittavat lainavälineet ja herkullisen ravintolalounaan. Voit toki tulla kurssille myös omalla lajiin soveltuvalla hevosellasi (Kysy tarkemmat speksit kata@iberico.fi).

Mukaan mahtuu vain 8 nopeinta, joten varaa paikkasi kata@iberico.fi. Voit samalla ilmoittaa erikoisruokavaliot ja muut toiveet.

Tervetuloa Kylämäkeen!

Ratsastusjousiammunnan treenikurssi 16.1.2021

Tervetuloa ratsastusjousiammunnan hauskaan maailmaan!

Tällä koko päivän kestävällä kurssilla pääset treenaamaan ratsastusjousiammuntaa, sekä maasta- kuin myös hevosen selästä käsin tehokkaasti ja hauskasti. Saat halutessasi kokeilla erilaisia jousiviineitä ja jousia, tai osallistua ihan vaan omilla kamppeilla. Ei väliä ammutko peukulla, välimeren otteella, persialaisella, slaavilla – Katariina pystyy auttamaan näissä kaikissa.

Kurssi sopii sinulle, jolla on jo vähintään alkeiskurssi käytynä tai vastaavat taidot (alkeiskurssi tarjolla 10.1.!)

Käytössämme on Kylämäen hevostilan ihastuttavan kiltit suomenhevoset (painoraja n. 90 kg) sekä hulppea 80 metrinen maneesi. Opettaja kurssilla toimii lajin Suomen pioneereja, positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Aloitamme kurssin klo 10 kokoontumalla maneesiin, jossa tutustumme monipuolisesti lajissa käytettäviin tekniikoihin ja harjoittelemme turvallista sekä tehokasta ampumista maasta käsin. Sen jälkeen nautimme lounaan ja vatsat pullollaan satuloimme hevoset.  Harjoittelemme sekä lajissa tarvittavaa ratsastusasentoa, että ampumista ratsain osallistujamäärästä riippuen yhdessä tai kahdessa ryhmässä. Kurssi päättyy noin kello 17 kahvilla ja jälkipalaverilla, jossa jokainen saa myös kotiläksyjä.

Kurssi sopii kaikille vähintään 10-vuotiaille perusratsastustaidot omaaville ratsastajille, joilla vähintään lajin alkeiskurssin taidot entuudestaan. Käytämme kurssilla omaa kypärää. Muistathan covid19-tilanteen: hyvä käsihygienia sekä sopivat välimatkat.

Kurssin hinta on 140 €, joka sisältää koko päivän opetuksen, hevosvuokran, maneesimaksun sekä tarvittavat lainavälineet ja herkullisen ravintolalounaan. Voit toki tulla kurssille myös omalla lajiin soveltuvalla hevosellasi tai ja omilla ratsastusjousiammuntaan soveltuvilla välineillä eli hevosjousella sekä taulukärkisillä nuolilla (Kysy tarkemmat speksit kata@iberico.fi jos et tiedä ovatko välineet sopivia).

Mukaan mahtuu vain 8 nopeinta, joten varaa paikkasi pian kata@iberico.fi.

Tervetuloa Kylämäkeen!

Ratsastusjousiammunnan alkeiskurssi lyhytkurssina 10.1.2021

Tervetuloa tutustumaan ratsastusjousiammunnan hauskaan maailmaan!

Iltapäivän lyhytkurssilla pääset tutustumaan lajissa käytettäviin ammuntatekniikoihin turvallisesti, ergonomisesti ja hauskasti! Sen jälkeen pääset myös kokeilemaan lajia hevosen selästä käynnissä, ravissa sekä laukassa oman ratsastustaidon ja innon mukaan.

Kurssi sopii myös ”uusvanhoille” eli lajin pariin palaaville, jotka haluavat aloittaa rauhallisesti alusta uudestaan.

Käytössämme on Kylämäen hevostilan ihastuttavan kiltit suomenhevoset (painoraja n. 90 kg) sekä hulppea 80 metrinen maneesi. Opettaja kurssilla toimii lajin Suomen pioneereja, positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Aloitamme kurssin klo 14 kokoontumalla maneesiin, jossa tutustumme lajissa käytettäviin välineisiin ja harjoittelemme turvallista ampumista maasta käsin. Sen jälkeen satuloimme hevoset, ja harjoittelemme sekä lajissa tarvittavaa ratsastusasentoa että ampumista ratsain. Kurssi päättyy noin kello 17.
Kurssi sopii kaikille vähintään 10-vuotiaille perusratsastustaidot omaaville ratsastajille. Käytämme kurssilla omaa kypärää. Muistathan covid19-tilanteen: hyvä käsihygienia sekä sopivat välimatkat.

Kurssin hinta on 90 €, joka sisältää opetuksen, hevosvuokran, maneesimaksun sekä tarvittavat lainavälineet. Voit toki tulla kurssille myös omalla lajiin soveltuvalla hevosellasi tai ja omilla ratsastusjousiammuntaan soveltuvilla välineillä eli hevosjousella sekä taulukärkisillä nuolilla (Kysy tarkemmat speksit kata@iberico.fi jos et tiedä ovatko välineet sopivia).

Mukaan mahtuu vain 8 nopeinta, joten varaa paikkasi pian kata@iberico.fi.

Tervetuloa Kylämäkeen!

Irina Kokon treenit Kylämäessä 3.1.2021

Irina Kokko valmentaa este – ja kouluratsastuksessa.

Esteillä ryhmäkoko max 4.

Hinta 35 € + maneesimaksu 10 €.

Kouluryhmät 3–4 ratsukkoa 35 €.

Paritunti 30 min. (itsenäinen verryttely) 35 € + maneesimaksu 10 €.

Mahdollisuus lainata myös Kulta-ahon tai Kylämäen opetushevosia. Kysy hinta erikseen!

Ilmoittaudu 040 822 9324 ja Kylämäen hevosia käyttävät suoraan Kylämäkeen.

Ryhmät tason mukaan.

Ratsastajalla voi olla mukana hoitaja, mutta muuta yleisöä emme voi ottaa paikalle.

Tervetuloa!

Kehonhallintakurssi ratsastajille 27.– 28.12.2020

Kurssi kaikille oman kehonhallinnan kanssa kamppaileville ratsastajille, jotka haluavat oppia tekemään selässä vähemmän ja pyrkiä kohti hevosystävällisempää tapaa ratsastaa.

Ensimmäinen päivä startataan lounaalla klo 12 ja käydään läpi teoriaa. Päivän ensimmäinen osio tapahtuu ilman hevosia jumppapallojen ja erilaisten harjoitteiden avulla.

Tämän jälkeen kahvitellaan ja lähdetään viemään oppeja käytäntöön, maksimissaan neljän henkilön ryhmissä. Päivä päättyy illalliseen ja sitä seuraa vapaamuotoinen saunominen sekä paljuilu hyvässä seurassa.

Toinen päivä alkaa aamiaisella, jonka jälkeen käydään läpi taas teoriaa ja erilaisia harjoitteita sekä kerrataan jo opittua.

Lounaan jälkeen ratsastetaan jälleen samoissa ryhmissä ja tehdään harjoituksia toiveiden mukaisesti. Kurssi päättyy klo 17 loppupalaveriin ja kahviin.

Ohjaajana Centered Riding level I-ohjaaja Minttu Vanhanen.

Kurssille voi osallistua joko vain toisena päivänä tai molempina päivinä.

Kurssin hinta sunnuntai 140 €, maanantai 110 €. Plus yöpyminen 55 €.

Ilmoittaudu Elinalle 044 484 5800, info@unki.fi.

Montéleiri 5. – 6.12.2020

Kuva: Kylämäen hevostila

Hinta 260 € sisältäen majoituksen, aamiaisen x2, lounaan x2, illallisen, välipalan, saunan, paljun sekä opetuksen ja opetusmateriaalin sekä Kylämäen Hevostilan vakuutuksen.

Kurssihintaan sisältyy hevonen sekä varusteet, mutta myös omalla hevosella on mahdollista osallistua.

Jäsenhinta Suomen montéohjastajat ry:n tai Raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenille 230 €.

Kuunteluoppilaita otetaan, mikäli koronarajoitusten myötä jää paikkoja.

Hinta kuunteluoppilaille on 60 € (SMO tai Raviurheilun nuorisotoiminnan jäsenet 50 €) per päivä, johon sisältyy teorian sekä käytännön harjoitusten seuraaminen.

Esite. (Klikkaa kuvaa.)

Suomen Montéohjastajat ry, Suomen Hippos ry ja Kylämäen Hevostila järjestävät yhteistyössä montéleirin 5.–6.12.2020.

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta.

Leiri soveltuu kaikille perusratsastustaidon omaaville ratsastajille.

Ohjaajana leirillä toimii montéspesialisti Sanna Riikonen, joka on ollut maailmankuulun ohjastajan Phillippe Masschaelen opissa Ranskassa ja kilpaillut eri maissa ympäri Eurooppaa.

Harjoituksissa keskitytään volttaukseen, ratsastusasentoon, ohjastajan kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä henkiseen valmennukseen. Eri kilpailutilanteita käydään läpi teoriassa.

Ohjaaja pitää loppupalaverin ja antaa yksilöllisen palautteen leirin päätyttyä. Tarvittaessa käytettävissä on myös uusi iso maneesi.

Sitovat ilmoittautumiset 23.11.2020 mennessä.

Varausmaksu 80 € maksetaan heti ilmoittautuessa, loput 4.12. mennessä.

Leirille otetaan rajattu määrä osallistujia. Leirille on mahdollista saapua jo perjantai-iltana lisämaksusta, kysy Elinalta.

Toiminta järjestetään koronaohjeistuksia noudattaen. Järjestäjät pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin sekä leirin perutukseen.

Ilmoittautumiset sekä lisätiedot:

Kylämäen Hevostila
Elina Kylämäki
044 484 5800
info@unki.fi

SMO ry
Nora Järvinen
0400 789 343
ravike000@gmail.com
www.monteohjastajat.com

Sanna Riikonen
(opetuksen sisältö)
050 369 3355
sannariikonen2019@gmail.com

Suomen Hippos ry
Helena Hyvämäki-Mäenpää
040 6464 609
helena.hyvamaki-maenpaa@hippos.fi
www.hippos.fi

Working Equitation & klassinen ratsastus 28.11.2020

Kuva: Iberico Finland

Kurssin hinta on 140€, mikä sisältää opetuksen sekä hevosvuokran/maneesimaksun.

Kurssille mahtuu max 10 osallistujaa.

Varaa paikkasi Facebookissa.

Lisätiedot kata@iberico.fi

Tervetuloa Working Equitation -kurssille, joko Kylämäen hevostilan omilla kilteillä suomenhevosilla tai omalla hevosella.

Tällä kurssilla perehdymme sekä Working Equitationin perustehtäviin, että hevosten biomekaniikkaan ja jumppaamiseen mukavien sekä innostavien harjoitusten kautta, yksilöllisesti kunkin ratsukon innostuksen ja olemassa olevien resurssien mukaisesti.

Kurssi alkaa kello 09.30 rakentamalla rata maneesiin, jossa käymme läpi samalla hiukan lajin teoriaa sekä tulevien harjoitusten teoriaa.

Teorian ja radan rakennuksen jälkeen satuloimme hevoset, ratsastamme ensimmäisen ryhmän kanssa.

Noin kello 12 syömme maittavan lounaan, jonka jälkeen noin kello 13 lähdemme taas tallille ja jatkamme ratsain tehtäviä harjoituksia. Kurssi päättyy hevosten hoitoon sekä tehtävien purkuun keskustelemalla. Kylämäkeen viikonlopuksi jääville päivälliseen.

Kurssi sopii sekä sinulle, joka kokeilet lajia ensimmäistä kertaa, että jo enemmän treenanneille sekä kaiken tasoisille hevosille.

Opettajana kurssilla toimii lajin pioneeri, ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Marraskuun maastoretki 22.11.2020

Marraskuun suomenhevosvaellus Marttilan syksyisessä maalaismaisemassa!

Vaelluksen kesto on neljä tuntia.

Retki sisältää evästauon (kahvi/tee, sämpylä), joka sään salliessa pidetään matkan varrella nuotion äärellä. Jos sää ei meitä suosi, tauko pidetään tallilla sisätiloissa.

Etenemme retkellä reippaassa tahdissa kaikissa askellajeissa, joten retki soveltuu parhaiten aktiiviharrastajille.

Retken hinta 105 € ja saapuminen tallille klo 9.

Sitovat ilmoittautumiset info@unki.fi tai Elinalle puh.044 484 5800. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat ilmoittautumisen yhteydessä!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa nauttimaan!

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut 21.11.2020

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut  21.11.2020 klo 10.

Järjestäjänä: Auranmaan Ratsastajat Ry

Maneesikisat, verryttely samaan aikaan maneesin toisessa päässä.

Luokat raviohjelmasta helppoon A:han.

Kaikki luokat avoimia kaikille!

Kilpailukutsu 21.11.

Ratsastusjousiammunnan introkurssi iltakurssina 13.11.2020

Kuva: Iberico Finland

Kurssin hinta on 90 €, joka sisältää opetuksen, hevosvuokran, maneesimaksun sekä tarvittavat lainavälineet.

Voit toki tulla kurssille myös omalla lajiin soveltuvalla hevosellasi tai ja omilla ratsastusjousiammuntaan soveltuvilla välineillä eli hevosjousella sekä taulukärkisillä nuolilla (Kysy tarkemmat speksit kata@iberico.fi jos et tiedä ovatko välineet sopivia).

Mukaan mahtuu vain 8 nopeinta, joten varaa paikkasi pian Facebookissa tai laita viestiä kata@iberico.fi!

Tervetuloa tutustumaan ratsastusjousiammunnan hauskaan maailmaan!

Iltakurssilla pääset tutustumaan lajissa käytettäviin ammuntatekniikoihin turvallisesti, ergonomisesti ja hauskasti sekä sen jälkeen kokeilemaan lajia myös hevosen selästä käynnissä, ravissa ja laukassa oman ratsastustaidon ja innon mukaan!

Kurssi sopii myös ”uusvanhoille” eli lajin pariin palaaville, jotka haluavat aloittaa rauhallisesti alusta uudestaan.

Käytössämme on Kylämäen hevostilan ihastuttavan kiltit suomenhevoset (painoraja n. 90 kg) sekä hulppea 80 metrinen maneesi. Opettajana kurssilla toimii lajin Suomen pioneereja, positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Aloitamme kurssin klo 17 kokoontumalla maneesiin, jossa tutustumme lajissa käytettäviin välineisiin ja harjoittelemme turvallista ampumista maasta käsin. Sen jälkeen satuloimme hevoset, ja harjoittelemme sekä lajissa tarvittavaa ratsastusasentoa, sekä ampumista ratsain.

Kurssi päättyy noin kello 20.

Kurssi sopii kaikille vähintään 10-vuotiaille perusratsastustaidot omaaville ratsastajille. Käytämme kurssilla omaa kypärää.

Muistathan covid19-tilanteen: hyvä käsihygienia sekä sopivat välimatkat.

Inspiraatiokurssi kekrihengessä! 31.10.2020

Kuva: Iberico Finland

Tämän hulppean kurssipäivän hinta kaikkine herkkuineen on 150 € joka sisältää opetuksen lisäksi hevosvuokran, maneesimaksun, kaikki ruoat sekä rutkasti inspiraatiota syksyn pimeneviin päiviin!

Voit osallistua myös omalla hevosellasi.

Kurssille mahtuu 8 nopeinta. Nappaa oma paikkasi Facebook-sivultamme tai osoitteesta kata@iberico.fi.

Tervetuloa mahtavalle ”kekrikurssille” Kylämäen hevostilalle!

Pyhämiesten päivän kunniaksi tarjolla ihastuttava inspiraatiokurssi vaativaan makuun:

Päivä alkaa saapumalla kello 10 pihapiirissä olevaan Unki-ravintolaan, jossa nautimme aamupalan höyryävän kahvin ja teen sekä alkukeskustelun kera.

Käymme samalla läpi mitä lajeja tai asioita kukin kurssilainen haluaisi harjoitella. Lajivalikoimassa klassinen kouluratsastus, maasta käsin työstämisen eri tapoja, working equitation, ratsatusjousiammunta, ratsastusmiekkailu sekä erilaiset ratsukoiden vuorovaikutushaasteet ja -keinot.

Aamiaisen jälkeen siirrymme ulos / talliin / maneesiin kelin mukaan tekemään inspiroivia ja hauskoja harjoituksia maasta käsin.

Syömme runsaan ”kekrilounaan” jonka jälkeen onkin hyvä lähteä vatsat pullollaan harjaamaan ja satuloimaan Kylämäen ihastuttavia suomenhevostammoja.

Kun madamet ovat kammattuina, siirrymme maneesin suojiin hevosten kanssa. Ratsastamme pienryhmissä tai pareittain osallistujamäärän sekä valittujen harjoitusten mukaan.

Kurssin päätteeksi hoidamme uljaat ratsumme iltapuulle ja jotta kekrikokemus olisi täydellinen, sen jälkeen nautimme itse vielä päätöskakkukahvit loppukeskustelun merkeissä.

Kurssilla opettajana toimii hevosalan moniosaaja, ammattivalmentaja Katariina Cozmei

Ratsastusjousiammunnan kisaratakurssi 18.10.2020

Kuva: Iberico Finland

Kurssipäivän hinta on 140 €, joka sisältää opetuksen, maneesi/ratamaksun, hevosvuokran, herkullisen lounaan sekä mahdollisesti tarvittavat lainakamppeet ja grading-mahdollisuuden.

(Gradingia tehdessä pitää kuulua johonkin seuraan, esim www.srjl.fi tai www.equestrianmartialarts.fi)

Kurssille mahtuu 8 osallistujaa – varaa paikkasi Facebook-sivultamme tai laita meiliä kata@iberico.fi

Tervetuloa ratsastusjousiammunnan kisaratakurssille!

Kurssi sopii sinulle, jolla on jo alkeiskurssi käytynä tai vastaavat taidot. Pääset kokeilemaan kisaratojen tunnelmaa ja tarvittaessa voimme tehdä myös grading-suorituksen.

Kelin mukaan harjoittelemme joko Raid23-rataa ulkoradalla tai kehnon sään sattuessa Save the North -rataa jättisuuren maneesin suojissa. Yhtenä vaihtoehtona on myös tehdä ”raviluokka” joka mahtuu maneesiin mainosti. (Radat, grading-infoa ja muuta hyödyllistä löytyy www.horsebackarchery.info)

Päivä alkaa klo 10.30 radan rakennuksella yhteistuumin, jonka jälkeen ammumme maasta hioaksemme käyttämiäsi tekniikoita vielä tehokkaammaksi (voit ampua niin välimerenotteella, peukulla, slaavilla, persialaisella, vaikka varpaillasi – tyyli vapaa), mutta kokeneen monipuolisen opettajan pienillä nikseillä voit saada enemmän käyttämästäsi tyylistä irti ennen siirtymistä herkulliselle lounaalle noin kello 12.30.

13.30 siirrymme vatsat pullollamme tallille satuloimaan Kylämäen ihanat kiltit suomenhevoset ja ratsastamme treenit + suoritukset 2 eri ryhmässä noin kello 14.15–15.15 ja 15.30–16.30, niin että toinen ryhmä toimii ns. toimihenkilöinä toiselle ryhmälle. Tämä tehokurssi päättyy noin kello 17 pintaan päivän annin purkuun samalla kun puramme radan ja hoidamme hevoset. Oivallinen tapa päästä testaamaan kisaratoja leppoisassa hengessä!

Voit osallistua kisaratakurssille myös omalla hevosellasi.

Kurssin opettajana toimii SRJL kouluttaja, ammattivalmentaja Katariina Cozmei.

Lokakuun maastoretki 17.10.2020

Lokakuun suomenhevosvaellus Marttilan syksyisessä maalaismaisemassa!

Vaelluksen kesto on neljä tuntia, johon sisältyy evästauko (kahvi/tee, sämpylä).
(Mikäli sää on kehno, eväät voidaan syödä tallilla sisätiloissa).

Etenemme retkellä reippaassa tahdissa kaikissa askellajeissa, joten retki soveltuu parhaiten aktiiviharrastajille.

Retken hinta 105 € ja saapuminen tallille klo 9.

Sitovat ilmoittautumiset info@unki.fi tai Elinalle puh.044 484 5800.

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat ilmoittautumisen yhteydessä!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa nauttimaan!

Working Equitation & klassinen ratsastus 16.10.2020

Kuva: Iberico Finland

Tervetuloa Working Equitationin iltakurssille, joko Kylämäen hevostilan omilla kilteillä suomenhevosilla tai omalla hevosella.
Iltakurssilla perehdymme sekä Working Equitationin perustehtäviin, että hevosten biomekaniikkaan ja jumppaamiseen mukavien sekä innostavien harjoitusten kautta, yksilöllisesti kunkin ratsukon innostuksen ja olemassa olevien resurssien mukaisesti.
Kurssi alkaa kello 16 rakentamalla rata maneesiin, jossa käymme läpi samalla hiukan lajin sekä tulevien harjoitusten teoriaa. Kurssi sopii sekä sinulle, joka kokeilet lajia ensimmäistä kertaa, että jo enemmän treenanneille sekä kaiken tasoisille hevosille.
Teorian ja radanrakennuksen jälkeen satuloimme hevoset, ja ratsastamme 1–2 ryhmässä osallistujamäärän mukaan (kurssilla minimi 4 kurssilaista, max 8) Opettajana kurssilla toimii lajin pioneeri, ammattivalmentaja Katariina Cozmei.
Kurssin hinta on 90 €, joka sisältää opetuksen sekä hevosvuokran/maneesimaksun.
Kurssille mahtuu 8 osallistujaa. Varaa oma paikkasi Facebook-sivullamme.
Lisätiedot kata@iberico.fi

Ratsastusjousiammunnan introkurssi iltakurssina 9.10.2020

Kuva: Iberico Finland

Tervetuloa tutustumaan ratsastusjousiammunnan hauskaan maailmaan!
Iltakurssilla pääset tutustumaan lajissa käytettäviin ammuntatekniikoihin turvallisesti, ergonomisesti ja hauskasti! Sen jälkeen pääset myös kokeilemaan lajia hevosen selästä käynnissä, ravissa ja laukassa oman ratsastustaidon ja innon mukaan!
Käytössämme on Kylämäen hevostilan ihastuttavan kiltit suomenhevoset (painoraja n. 90 kg) sekä hulppea 80 metrinen maneesi.
Opettajana kurssilla toimii lajin Suomen pioneereja, positiivinen ja kansainvälisestikin kokenut ammattivalmentaja Katariina Cozmei.
Aloitamme kurssin klo 17 kokoontumalla maneesiin, jossa tutustumme lajissa käytettäviin välineisiin ja harjoittelemme turvallista ampumista maasta käsin. Sen jälkeen satuloimme hevoset, ja harjoittelemme sekä lajissa tarvittavaa ratsastusasentoa että ampumista ratsain.
Kurssi päättyy noin kello 20.
Kurssi sopii kaikille vähintään 10-vuotiaille perusratsastustaidot omaaville ratsastajille. Käytämme kurssilla omaa kypärää.
Muistathan covid19-tilanteen: hyvä käsihygienia sekä sopivat välimatkat.
Kurssin hinta on 90 €, joka sisältää opetuksen, hevosvuokran, maneesimaksun sekä tarvittavat lainavälineet.
Voit toki tulla kurssille myös omalla hevosellasi ja omilla ratsastusjousiammuntaan soveltuvilla välineillä eli hevosjousella sekä taulukärkisillä nuolilla. (Kysy tarkemmat tiedot kata@iberico.fi, jos et tiedä ovatko välineet sopivia).
Mukaan mahtuu vain 8 nopeinta, joten varaa paikkasi pian Facebook-sivullamme tai laita viestiä kata@iberico.fi

CMAS- introkurssi 4.10.2020

Kuva: Iberico Finland

Hinta

Kurssin hinta joko Kylämäen hevosella, tai omalla hevosella on 130 €, mikä sisältää opetuksen, hevosvuokran/päiväkarsinan, lounaan ja tarvittavien aseiden vuokran, jos sinulla ei vielä ole omaa (tarkista laji-infosta www.kallonen.eu, mitkä ilma/airsoft aseet ovat sallittuja) sekä muut tarvikkeet ja maneesimaksun.

Ilmoittautuminen

Kurssille mahtuu vain 8 osallistujaa, joten ole nopea!

Turvallisuussyistä emme ota tällä kertaa kuunteluoppilaita.

Kurssi sopii perusratsastustaidon hankkineille ratsastajille. Käytämme ratsastusharjoituksissa kypärää.

Lisätiedot: kata@iberico.fi

Ilmoittaudu Facebookissa. Vastaa samalla kolmeen kysymykseen (mm. erityisruokavaliot).

Tervetuloa CMAS- introkurssille!

Kyseessä on Suomessa vielä uusi laji ja varioitu versio USA:ssa suositusta Cowboy Mounted Shootingista lisäämällä nimeen Air: Suomessa ammumme ilmapalloja hevosen selästä airsoft – tai ilmapistooleilla. Lajista lisätietoja www.kallonen.eu

Saman linkin takaa löytyvät ilmaiset verkkokurssit lajiin alkuun pääsemiseen; lajin teoria sekä lajissa käytettävien aseiden turvallinen käyttö. Suosittelemme ja suorastaan vaadimme, että suoritat lajin ilmaisen teoriaverkkokurssin ennen tälle introkurssille tuloa.

Kouluttajana kurssilla on ase- ja lajiopetuksesta vastaava lajin isä sekä mm. Poliisin ampuma-asekouluttaja Kari Kallonen, joka tuo mukanaan lajissa tarvittavat aseet ja tarvikkeet.

Hevospuolen koulutuksen hoitaa kurssilla Katariina Cozmei; ratsastus- ja urheiluvalmentaja, pitkän linjan ratsastusalan ammattilainen sekä ratsastusjousiampuja.

Kurssipäivän kulku:
12.00 Kokoontuminen ja teoriakeskustelu, aseiden ja turvallisuusnäkökohtien läpikäyminen. Tämän jälkeen tutustutaan aseiden turvalliseen käyttöön käytännössä.
13.00 Lounas (ilmoita erityisruokavaliot).
14.00 Siirrymme satuloimaan Kylämäen kiltit suomenhevoset (painoraja noin 90 kg) jonka jälkeen siirrymme maneesiin. Rakennamme radan, ja alamme siedättää hevosia lajissa kuuluviin ääniin.

Kyseisillä hevosilla on ammuttu jousella ja tehty vaikka mitä, joten tästä tulee tuskin ongelma. Suurin ääni kuuluu ilmapallon rikkoontumisesta. Hevosten siedättäminen ja opettaminen on osa kurssia, joten jos haluat opettaa lajiin oman hevosesi, tiedät minkälaiset toimintatavat ovat kaikille osapuolille turvallisia ja eettisiä.

Ratsastusharjoitukset tapahtuvat kahdessa ryhmässä.

Kurssi päättyy noin kello 17.

Syyskuun suomenhevosvaellus 20.9.2020

Syyskuun suomenhevosvaellus Marttilan syksyisessä maalaismaisemassa!

Vaelluksen kesto on neljä tuntia, johon sisältyy evästauko (kahvi/tee, sämpylä).

Etenemme retkellä reippaassa tahdissa kaikissa askellajeissa, joten retki soveltuu parhaiten aktiiviharrastajille.

Retken hinta 105 €. Saapuminen tallille klo 9.

Sitovat ilmoittautumiset info@unki.fi tai Elinalle puh.044 484 5800.

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa!

Ratsastusjousiammunnan iloa Kylämäessä! 20.9.2020

Kuva: Iberico Finland

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti tapahtumaan Facebook-sivullamme tai laita sähköpostiviesti osoitteeseen kata@iberico.fi

Alkeiskurssille sopivat kaikki perusratsastustaitoiset ja lajista kiinnostuneet henkilöt, sekä jos haluaa tulla kertaamaan ns. ”alusta uudelleen”.
Jatkokurssi sopii sinulle, joka olet käynyt jo jonkin alkeiskurssin ratsastusjousiammunnan parissa tai hankkinut itsenäisesti vastaavat taidot.
Voit osallistua kurssille myös omalla hevosellasi.

Tervetuloa ratsastusjousiammuntakurssille Kylämäen ihanilla ja kilteillä suomenhevosilla!

Kelikään ei haittaa menoa – peltoradan lisäksi käytössämme on 80 metriä pitkä hulppea maneesi.

Kurssi on jaettu tuttuun tapaan kahteen osaan, jotta sekä aloittelijat, että jatkajat pääsevät jouhevasti mukaan meininkiin.

Alkeiskurssi/kertaus alkaa klo 10. Tutustumme ensin lajissa käytettäviin varusteisiin ja perustekniikoihin. Jo jonkin alkeiskurssin käyneet voivat saapua paikalle klo 11.00, ja jatkamme harjoituksia yhdessä.

Kello 12.30 siirrymme tilavaan ruokasaliin nauttimaan lounaan, jonka jälkeen satuloimme hevoset ja teemme harjoituksia kelistä riippuen maneesissa tai ulkoradalla ratsain 1–2 ryhmässä osallistujamäärästä riippuen.

Päivä päättyy loppupalaveriin ja keskusteluun, jossa jokainen saa halutessaan myös henkilökohtaisia harjoituksia kotiin viemisiksi.

Kouluttajana kurssilla on lajin kotimaan pioneeri, kokenut ja positiivinen ammattivalmentajana toimiva Katariina Cozmei.

Kurssilla on sekä teoriaa, että käytännön harjoituksia. Alkeiskurssin hinta on 130 € ja jatkokurssin 120 € ja se sisältää opetuksen, ruokailut päivän aikana, mahdolliset lainavälineet ja hevos- sekä maneesi/ratavuokran.

Lämpimästi tervetuloa hauskan lajin pariin!

Lisätietoja Katariina Cozmei kata@iberico.fi 044 033 6700

Working Equitation & Klassinen ratsastus hevosten jumppamielessä 18.9.2020

Kuva: Iberico Finland

Tervetuloa iltakurssille Kylämäen Hevostilalle!

Kurssi alkaa kello 16 pienen keskustelun ja teorian merkeissä – samalla rakennamme radan maneesiin. Sen jälkeen menemme satuloimaan hevoset, ja ratsastamme 2 ryhmässä.

Kurssi sopii perusratsastustaidon hankkineille (pysyy kyydissä käynti–ravi –laukka, kiltillä hevosella), kaikille Working Equitationista ja hevosten jumppaamisesta kiinnostuneille ratsastajille.

Voit osallistua kurssille kiltillä Kylämäen hevosella (painoraja noin 90 kg) tai omalla hevosella.

Kurssilla opettajana toimii Working Equitationin aikoinaan maahantuonut kouluratsastaja Katariina Cozmei (www.iberico.fi)

Kurssin hinta on 90 €, joka sisältää opetuksen, hevosvuokran tai omalla hevosella tullessa maneesimaksun sekä toki alvin.

Kurssille mahtuu 8 oppilasta.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot kata@iberico.fi

Elokuinen Suomenhevosvaellus 23.8.2020

Kylämäen hevostila 23.8.2020 klo 9.00–14.30.

Elokuinen suomenhevosvaellus Marttilan maalaismaisemassa! Vaelluksen kesto on neljä tuntia, johon sisältyy evästauko (kahvi/tee, sämpylä).
Etenemme retkellä reippaassa tahdissa kaikissa askellajeissa, joten retki soveltuu parhaiten aktiiviharrastajille.

Retken hinta 105 € ja saapuminen tallille 23.8.2020 klo 9.

Sitovat ilmoittautumiset info@unki.fi tai Elinalle puh.044 484 5800. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aine allergiat ilmoittautumisen yhteydessä!
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa!

Ratsastusjousiammunnan alkeis- ja jatkokurssi 15.3.2020

Kuva: Iberico Finland

Tervetuloa ratsastusjousiammuntakurssille Kylämäen ihanilla hevosilla ja uuteen hulppeaan maneesiin!

Alkeiskurssi alkaa klo 10. Tutustumme ensin lajissa käytettäviin varusteisiin ja tekniikoihin.

Jo jonkin alkeiskurssin käyneet voivat saapua paikalle klo 11.00, ja jatkamme harjoituksia yhdessä.

Kello 12.15 siirrymme sisälle nauttimaan laadukkaan ravintolatasoisen lounaan, jonka jälkeen satuloimme hevoset ja teemme harjoituksia maneesissa ratsain kahdessa ryhmässä.

Päivä päättyy herkulliseen loppukahvitteluun ja keskusteluun, jossa jokainen saa halutessaan myös henkilökohtaisia harjoituksia kotiin viemisiksi.

Kouluttajana kurssilla on lajin kotimaan pioneeri, ammattivalmentajana toimiva Katariina Cozmei. Kurssilla on sekä teoriaa, että käytännön harjoituksia.

Alkeiskurssin hinta on 150 € ja jatkokurssin 130 € ja se sisältää opetuksen, ruokailut päivän aikana, mahdolliset lainavälineet ja hevos- sekä maneesivuokran.

Kurssille mahtuu max 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti s-postila info@unki.fi.

Ilmoitathan samassa viestissä myös mahdolliset erityisruokavaliot. Tilalla on tarvittaessa mahdollisuus yöpymiseen.

Jatkokurssi sopii sinulle, joka olet käynyt jo jonkin alkeiskurssin ratsastusjousiammunnan parissa tai hankkinut itsenäisesti vastaavat taidot.

Alkeiskurssille sopivat kaikki perusratsastustaitoiset ja lajista kiinnostuneet henkilöt. Kurssit sopivat myös varsin vaativaan makuun.

Ilmoittaudu heti! Lisätietoja Elinalta puh. 044 484 5800

Valmennusleiri Kylämäen hevostilalla 21.–22.3.2020

Valmentajana leirillä toimii Irina Kokko.

Voit tulla joko omalla hevosella tai Kylämäen suomenhevosella. Voit osallistua myös vain päiväksi.

Kurssin hinta 240 € tai la 130 €, su 70 €
sisältää:
– Majoituksen la-su täysihoidolla (sis. lakanat ja pyyhkeet)
– Koko viikonlopun ruokailut
– Saunan ja paljun
– Oman hevosen karsinapaikan ja perusrehun tai lainahevosen käytön
– Opetusta yht.  2 h (Irina Kokko)
– Hevosen ja ratsastajan lihakunto harjoitteet (Akupunktiohoitaja Essi Seppälä)

Ennaltaehkäisy on avain ongelmien välttämiseksi. Tehdään yksinkertaisia tehtäviä, joilla pyritään ylläpitämään hyvää lihaskuntoa – Essi Seppälä. Tehdään myös rentoutus harjoituksia. Majoitus tapahtuu viihtyisässä luhtiaitassa kahden hengen huoneissa. Ruokailut sisältävät aamupalat, lounaat, iltapäiväkahvit ja iltaruuan. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

21.3. Saapuminen klo 8 majoittuminen ja aamupala, ratsastus klo 9–12, lounas ja istuntaharjoitusten purku klo 13, lihaskunto harjoitukset klo 15, iltaruoka, sauna ja palju klo 18. 22.3. Aamupala klo 8 ratsastus klo 9–12, lounas klo 13
Osallistujat jaetaan 4 hengen ryhmiin toiveiden mukaan. Este- ja kouluvalmennukseen. Lauantaina on istuntapainotteinen tunti. Estevalmennukseen voi osallistua omalla hevosella.

Ratsastusjousiammunnan alkeis- ja jatkokurssi 26.4.2020

Tervetuloa ratsastusjousiammuntakurssille Kylämäen ihanilla hevosilla ja uuteen hulppeaan maneesiin!

Alkeiskurssi alkaa klo 10. Tutustumme ensin lajissa käytettäviin varusteisiin ja tekniikoihin.

Jo jonkin alkeiskurssin käyneet voivat saapua paikalle klo 11.00, ja jatkamme harjoituksia yhdessä. Kello 12.15 siirrymme sisälle nauttimaan laadukkaan ravintolatasoisen lounaan, jonka jälkeen satuloimme hevoset ja teemme harjoituksia maneesissa ratsain kahdessa ryhmässä. Päivä päättyy herkulliseen loppukahvitteluun ja keskusteluun, jossa jokainen saa halutessaan myös henkilökohtaisia harjoituksia kotiin viemisiksi.

Kouluttajana kurssilla on lajin kotimaan pioneeri, ammattivalmentajana toimiva Katariina Cozmei. Kurssilla on sekä teoriaa, että käytännön harjoituksia. Alkeiskurssin hinta on 150 € ja jatkokurssin 130 €, se sisältää opetuksen, ruokailut päivän aikana, mahdolliset lainavälineet ja hevos- sekä maneesivuokran.

Kurssille mahtuu max 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti s-postila info@unki.fi. Ilmoitathan samassa viestissä myös mahdolliset erityisruokavaliot. Tilalla on tarvittaessa mahdollisuus yöpymiseen.

Jatkokurssi sopii sinulle, joka olet käynyt jo jonkin alkeiskurssin ratsastusjousiammunnan parissa tai hankkinut itsenäisesti vastaavat taidot. Alkeiskurssille sopivat kaikki perusratsastustaitoiset ja lajista kiinnostuneet henkilöt. Kurssit sopivat myös varsin vaativaan makuun!

Iloittaudu heti! Lisätietoja Elinalta puh. 044-4845800

Lasten hevosleiri I, 8.6–12.6.2020

8–13-vuotiaille suunnattu yleishevosleiri täysihoidolla Kylämäen hevostilalla Marttilassa. Leiri sopii lapsille, joilla on jo ratsastuksen alkeet hallussa ja eivät pelkää täyskokoista hevosta. Leiri sisältää 2 h ratsastusta päivässä, hevosten hoitoa ja teoriaa, ohjattua leikkiä, keppihevostelua ja muuta mukavaa puuhaa.

Ratsastus ja hevosten käsittely tapahtuu Kylämäen rauhallisilla ja kilteillä suomenhevosilla. Leirillä lasten kanssa toimii kokenut ratsastuksenohjaaja ja isonen, joka myös yöpyy lasten kanssa.

Leiri kestää maanantaista perjantaihin ja hinta täyshoidolla on 450 €/lapsi. Leirille on mahdollista osallistua myös niin, että yöpyy kotona ja vanhemmat hoitavat kuljetuksen päivittäin, tällöin hinta leirille on 350 €. Sisaralennus leirillä 10 €/hlö. Leirin hintaan kuuluu ratsastuksen ja alvin lisäksi majoitus, aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala päivittäin, sekä vakuutus osallistujille. Leiri tulee olla maksettu ennen alkua, tilitiedot lähetetään sähköpostitse osallistujien huoltajille.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla info@unki.fi tai Elinalle puh.044-4845800. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot heti ilmoittautuessa.

Lasten hevosleiri II, 15.6–18.6.2020

8–13-vuotiaille suunnattu yleishevosleiri täysihoidolla Kylämäen hevostilalla Marttilassa. Leiri sopii lapsille, joilla on jo ratsastuksen alkeet hallussa ja eivät pelkää täyskokoista hevosta. Leiri sisältää 2 h ratsastusta päivässä, hevosten hoitoa ja teoriaa, ohjattua leikkiä, keppihevostelua ja muuta mukavaa puuhaa.

Ratsastus ja hevosten käsittely tapahtuu Kylämäen rauhallisilla ja kilteillä suomenhevosilla. Leirillä lasten kanssa toimii kokenut ratsastuksenohjaaja ja isonen, joka myös yöpyy lasten kanssa.

Leiri kestää maanantaista torstaihin ja hinta täyshoidolla on 360 €/lapsi. Leirille on mahdollista osallistua myös niin, että yöpyy kotona ja vanhemmat hoitavat kuljetuksen päivittäin, tällöin hinta leirille on 280 €. Sisaralennus leirillä 10 €/hlö. Leirin hintaan kuuluu ratsastuksen ja alvin lisäksi majoitus, aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala päivittäin, sekä vakuutus osallistujille. Leiri tulee olla maksettu ennen alkua, tilitiedot lähetetään sähköpostitse osallistujien huoltajille.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut sähköpostilla info@unki.fi tai Elinalle puh.044-4845800. Ilmoitathan myös mahdolliset erityisruokavaliot heti ilmoittautuessa.