Hospitallin laitteet

Lataa esite

Voit varata ja maksaa haluamasi hoidon verkkokaupassamme.

Vesikävelymatto

Vesikävely on tehokasta valmennusta ja liikuntaterapiaa hevosten jalkoja säästäen. Vesi keventää hevosen omaa painoa ja näin antaa tasaisen vastuksen liikkeille.

Hevonen liikkuu vapautuneesti käyttäen kaikkia lihaksiaan, selkälihakset mukaan lukien. Tämä korjaa jo kehittyneitä liikevirheitä.

Vammojen jälkihoitona vesikävelyvalmennus kuntouttaa ja lyhentää toipilasaikaa huomattavasti. Myös valmennus tässä muodossa voidaan aloittaa muuta treeniä aikaisemmin, erityisesti jänne- ja hankosidevammojen kohdalla.

Tietokoneen ohjaamilla harjoitteilla luodaan kontrolloitu kestävyysvalmennusohjelma myös terveille hevosille.

Vesikuntoutusmatolla pystytään säätämään maton nopeutta, veden määrää ja myös maton nousukulmaa, jolloin harjoituksen vaikutus saadaan tarkemmin kohdistumaan haluttuun kohtaan.

Hevoshieroja Tytti Parjasella on jo useamman vuoden kokemus vesikävelymaton käytöstä Ruotsissa.

Infrapunasauna

Saunan rentouttavan vaikutuksen ovat kaikki kokeneet. Siitä viestii myös hevonen käytöksellään.

Infrapunalämpö vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se tuo helpotusta nivelongelmiin, selkäkipuihin, lihaskipuihin, rasituksen jälkeisiin kiputiloihin, tulehduksiin ja ihosairauksiin.

Infrapunasaunan lämpö on lämpösäteilyä ilman UV-säteilyn haittoja. Infrapunasauna toimii erinomaisesti myös yhdistettynä muihin hoitoihin.

Bemer-laite

Bemer-signaali on ainutlaatuinen ja patentoitu verisuoniterapia, joka aktivoi elimistön fysiologisia ja itseparantavia prosesseja.