Vesikuntoutusmatto + infrapunasauna 10-Kortti

Vesikuntoutusmatto + infrapunasauna 10-Kortti

450,00 

Vesikuntoutusmatto + infrapunasauna 10-kortti 450 € sis. alv 24 %

Huomio! Muista lisätä viestikenttään hevosen nimi ja kuukausi.
Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vesikävelymatto

Vesikävely on tehokasta valmennusta ja liikuntaterapiaa hevosten jalkoja säästäen. Vesi keventää hevosen omaa painoa ja näin antaa tasaisen vastuksen liikkeille.

Hevonen liikkuu vapautuneesti käyttäen kaikkia lihaksiaan, selkälihakset mukaan lukien. Tämä korjaa jo kehittyneitä liikevirheitä.

Vammojen jälkihoitona vesikävelyvalmennus kuntouttaa ja lyhentää toipilasaikaa huomattavasti. Myös valmennus tässä muodossa voidaan aloittaa muuta treeniä aikaisemmin, erityisesti jänne- ja hankosidevammojen kohdalla.

Tietokoneen ohjaamilla harjoitteilla luodaan kontrolloitu kestävyysvalmennusohjelma myös terveille hevosille.

Vesikuntoutusmatolla pystytään säätämään maton nopeutta, veden määrää ja myös maton nousukulmaa, jolloin harjoituksen vaikutus saadaan tarkemmin kohdistumaan haluttuun kohtaan.

Infrapunasauna

Saunan rentouttavan vaikutuksen ovat kaikki kokeneet. Siitä viestii myös hevonen käytöksellään.

Infrapunalämpö vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se tuo helpotusta nivelongelmiin, selkäkipuihin, lihaskipuihin, rasituksen jälkeisiin kiputiloihin, tulehduksiin ja ihosairauksiin.

Infrapunasaunan lämpö on lämpösäteilyä ilman UV-säteilyn haittoja. Infrapunasauna toimii erinomaisesti myös yhdistettynä muihin hoitoihin.

Go to Top